Dagens outfit: Is it spring yet?

Repost: London-guide

 photo london-pics-2015.jpgHr. kæreste og jeg tager snart en smuttur til London – vi skal besøge et vennepar, der er flyttet derover, så der er selvfølgelig planlagt en masse lækre spiseoplevelser, da det er noget, vi virkelig går op i. Da jeg nok ikke er den eneste, der drager til London i disse tider (eller bare alle tider generelt), tænkte jeg, at jeg ville reposte min London-guide, som I finder HER. Og så vil jeg forsøge at nedfælde flere tips, mens jeg er afsted, så jeg kan dele dem med jer her 🙂 Har I planlagt en lille weekendtur her i foråret?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Is it spring yet?