Bag with pretty print

4 London-anbefalinger

4-i-london
Jeg har for nylig været en weekendtur i London og vil lige komme med et par anbefalinger til nogle gode spisesteder – I ved jo, at jeg elsker at spise godt og lækkert, og disse fire steder er alle steder, jeg ville komme retur, hvis lejligheden skulle byde sig 🙂

For afternoon tea udover det sædvanlige, vil jeg anbefale jer at tage på Sketch. Det er bestemt ikke billigt, men pengene værd for den oplevelse man får. Te-salonen er indrettet helt i lyserødt (allerede der er jeg fan!) og er prydet med billedkunstneren David Shrigleys karakteristiske tegninger. Maden er delikat og virkelig lækker og serveres på stel, der også er pyntet med Shrigleys genkendelige streg. Der er rigeligt mad, og man kan få en doggy bag med, hvis man ikke kan spise op. Alene turen på toilettet er ret så speciel, da man går på toilettet i sådan nogle “pods”.

I ved nok, at jeg elsker en god Sunday roast, og jeg kan varmt anbefale The Jugged Hare, der er en gastropub lige ved Barbican. Jeg fik en himmelsk oksesteg, mens hr. kæreste fik en eminent lammesteg. Deres kylling så også virkelig saftig ud! Der er rigeligt med lækkert tilbehør til kødet, så I går helt sikkert mætte derfra. Desværre havde de udsolgt af deres egern-kroketter… Husk at bestille bord, da englænderne (og turisterne) tager deres Sunday roast seriøst 😉

Da jeg var i Hongkong, fik jeg virkelig smag for soup dumplings eller Xiao Long Bao, som de egentlig kaldes. Derfor tænkte jeg, om London også kunne præstere på soup dumling-fronten. Vi var på Dumplings’ Legend i Chinatown, der er virkelig gode til alt, der hedder dim sum – ikke helt på Hongkong-niveau, men det er vist også meget at kræve 😉

Shake Shack stjal mit burger og fritter-elskende hjerte, da jeg var i New York, men da det ikke lige er hver dag, jeg er på de kanter, så er deres afdelinger i London (vi var på den i Covent Garden) det tætteste jeg kommer på saftige, velkomponerede burgers, verdens bedste pomfritter (bestil deres cheese fries!) og læskende lemonade (jeg bestiller altid halv lemonade, halv ice tea).

Og så bliver jeg nødt til at anbefale det hotel, vi boede på. The Marylebone Hotel ligger et par gader væk fra Oxford Street, og det er super lækkert – der er endda en pool i kælderen, siger det bare 😉

I kan få flere London-tip HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bag with pretty print