Søndagssang: Car Seat Headrest - Vincent

Bag with pretty print

 photo roughstudios-mybag.jpg photo roughstudios-instagram.jpgTasker fra Rough Studios

Jeg så disse fantastiske tasker fra Rough Studios på Instagram og vidste med det samme, at jeg måtte have fingre i en. Fint ikat-print, flotte farver og Chanel-vibes – what’s not to like? Jeg gik efter den lysegrønne, da jeg længe har savnet en grøn taske i min samling. Den kom med posten her i weekenden, og jeg er SÅ tilfreds med mit køb og kan allerede forestille mig den til mange outfits.

Et udvalg af taskerne kan købes online, ellers kan I sende dem en mail på info@roughrugs.com, hvilket jeg har gjort. Kundeservicen var upåklagelig, og min taske (som jeg altså har købt for mine egne penge #nospons) kom med posten fra Holland på mindre end en uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Car Seat Headrest - Vincent