(gårs)Dagens outfit: Uden strømper!

Chanel på Cuba

chanel-cruiseI ved jeg nok, jeg er en sucker for Chanel, og derfor klappede jeg også ualmindeligt meget i mine små hænder, da jeg så billederne fra deres Cruise 17-kollektion, der er inspireret af Cuba. Der er regnbuefarvede logo-brocher, en ananas-broche, gule badesandaler, fine sandaler med perler, tasker i pink og gul og tweed! Jeg mener, at cruise-kollektionen lander i butikkerne omkring december/januar, så der er heldigvis lidt tid at spare op i 😉

I kan se en video fra showet HER.

(billeder fra chanel.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Uden strømper!