Dagens outfit: Pink spring

Dagens outfit: London Pink

 photo outfit_030516_1.jpg photo outfit_030516_2.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Strik og nederdel fra Uniqlo, sko fra Aldo, taske fra Chanel, solbriller fra Miu Miu

Det bliver et lidt sent indlæg fra mig af i dag, da jeg efter arbejde var til en lille workshop hos Bloggers Delight – deraf bloggens nye layout, som jeg løbende vil justere på. Outfittet her var et af mine få køb fra London – det blev ikke til så meget shopping, da det jo primært handlede om at ses med venner. Jeg var meget stolt af mig selv, da jeg formåede at forlade Chanel-butikken i Bond Street uden en lille pose 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pink spring