Dagens outfit: Oldie but goodie from Ganni

Dagens outfit: Mønsterbryder

 photo outfit_130516_1.jpg photo outfit_130516_2.jpgCardigan fra Uniqlo, top fra Gina Tricot, bukser fra Suncoo, taske fra 3.1 Phillip Lim, sko fra Notabene, solbriller fra Ray-Ban

Det er lang weekend, og det skal nydes, for det er den sidste helligdag her i foråret, vi har til gode. Har I nogle rare planer? Jeg vil gerne nå en brunch på Mad & Kaffe, der lige er åbnet her på Amager, og derudover har jeg planer om at nå et smut ind på Kunstforeningen Gl. Strand, hvor Mario Testino-udstillingen netop er åbnet. Hr. kæreste fik et medlemskab til Gl. Strand i julegave af tegnestuen, og det er da det helt oplagte tidspunkt at slå hul på det 😉 Desuden har hr. kæreste besøg af noget familie fra USA, så mandag skal vi på Uformel og spise lækker middag. Nu synes jeg ellers lige, at vi ikke havde de store planer denne forlængede weekend, men før jeg ved af det, så er den weekend jo gået…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Oldie but goodie from Ganni