Pleats, please!

(gårs)Dagens outfit: Uden strømper!

 photo outfit_040516.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Cardigan fra Muji, top fra Selected Femme, bukser fra ASOS, sko fra Aldo, taske fra Gucci, solbriller fra Miu Miu

Jeg håber, I alle har en aldeles fremragende helligdag! Selv skød jeg den i gang i går aftes med lækker middag hos en ven, og i dag havde jeg alle gode intentioner om, at a) rydde op i mit walk-in, b) gøre badeværelset rent, c) filme en fem favoritter-video og d) nyde det gode vejr… Men da jeg faktisk ikke er helt på toppen, må vi se, hvor meget det bliver til…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pleats, please!