For my summer feet

Sponseret indlæg: Mine nye plakater fra Desenio

 photo desenio_1.jpgPink banan-plakat og Beyoncé-plakatbegge i kobberrammer

 photo desenio_2.jpgLæbestift-plakat i sort ramme

[Indlægget er sponseret af Desenio]

Jeg har piftet lejligheden op med disse fine plakater med tilhørende rammer fra Desenio, der har et kæmpe udvalg af fine og trendy-plakater til virkelig gode priser. Hvad enten du er til fotokunst, feminine akvareltegninger, botaniske motiver eller statement-plakater, så finder du helt sikkert noget, der passer ind i netop din indretning – og der er både til stuen, sminkebordet og køkkenet.

Det er især supersmart, at man kan bestille rammer og plakater samme sted, så man er helt sikker på, det hele passer sammen. Jeg har utallige gange været ud for at have købt en ramme, der ikke passede til den plakat, jeg nu havde købt, og der findes altså ikke noget mere irriterende!

Udover de viste plakater har jeg også bestilt denne seje ananas-plakat (elsker jo alt med ananas!) og denne fine akvarel-plakat i det største format, der både kan hænge lodret og vandret. Ret smart, for jeg har ikke helt fundet ud af, om den skal hænge over sofaen eller på billedvæggen i spisestuen 😉

 photo desenio_3.jpgMonstera-plakat 0g kaffe-plakat – begge i sorte rammer

[Indlægget er sponseret af Desenio]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For my summer feet