Celebratory bikini

50 shades of pink

50-shades-of-pinkHavde man spurgt mig for bare fem år siden, så havde jeg nok ikke svaret, at størstedelen af min garderobe ville være lyserød… Men se så her: Alle disse outfits er fra det seneste års tid, og man kan vist roligt sige, at lyserød er en absolut favorit. Lige fra støvet rosa, til skrigende neon og sart babylyserød og i form af både tøj, solbriller, sko og tasker.  Jeg bladrede lidt i mine arkiver for at se, hvornår denne kærlighed for alt lyserødt opstod, men gav op, da jeg nåede helt tilbage til juli 2013… Så jeg kan vist roligt konkludere, at jeg bare skal fortsætte med at shoppe alle nuancer af lyserød 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Celebratory bikini