(gårs)Dagens outfit: Plants on pink

Currently craving

cravings-june16Indeholder reklame i form af affiliatelinks: Kimono fra Kimono in the Clouds // Kjole fra Missguided // Armbånd og vedhæng fra Jane Kønig // Sandaler fra Balenciaga // Taske fra Valentino

Selv om størstedelen af mit budget pt. går til boligadvokat, ejerskifteforsikring og tyve andre bekostelige ting, så gør det bestemt ikke shoppetrangen mindre 😉 Kimonoen er lige noget for mit tie-dye elskende hjerte. Kjolen er måske ikke så sommervenlig, men den minder mig om denne kjole, jeg allerede har fra H&M, så er ganske sikker på, denne også bliver et hit – især med de fine striber og til den pris 😉

Jeg har gået med min fine Jane Kønig-halskæde hver dag, siden jeg fik den, så derfor drømmer jeg om at få et matchende armbånd. Det er nok ikke svært at gætte, hvilken farve snor der står højest på min ønskeliste 😉

Normalt er jeg ikke til rem mellem tæerne, men disse alt for pæne sandaler fra Balenciaga gør mig villig til at give dem et forsøg. Og tasken? Rosa, blomster og nitter – det er jo et rent Kinderæg for mig 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Plants on pink