Dagens outfit: Tie-dye mania

Dagens outfit: Friday & new shoes

 photo outfit_170616_1.jpg photo outfit_170616_2.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Strik fra ASOS, top fra Custommade, bukser fra Zara, taske fra Gucci, sko fra H&M, solbriller fra Miu Miu

Jeg er bare lige hurtigt hjemme for at smide nogle ting, og så er jeg ude af døren igen – men jeg kan lige nå at vise jer mit outfit 😉 Skoene, jeg har cravet, kom med posten den anden dag, og de kom straks i brug, nu når det rent faktisk holdt tørt i dag.

Nu vil jeg smutte igen, for jeg har en sushi-aftale med to af mine søstre. Rigtig go’ fredag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Tie-dye mania