Rosa suit

(gårs)Dagens outfit: Another pair of print pants

 photo outfit_060616_1.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Solbriller fra Ray-Ban, cardigan fra Uniqlo, T-shirt fra Baum und Pferdgarten, bukser fra Zara, taske fra Rough Studios, sandaler fra Birkenstock

Selv om nogen – ahem, hr. kæreste – vil mene, at jeg allerede har et par bukser, der ligner dette par, så kunne jeg alligevel ikke lade dem hænge, da jeg så dem i Zara. Det er virkelig gået hen og blevet dyrt for mig, at der er åbnet en Zara på Fisketorvet, hahaha!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosa suit