Søndagssang: Sun Kil Moon - You Are My Sun

(gårs)Dagens outfit: Plants on pink

 photo outfit_260616_1.jpg photo outfit_260616_2.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Kjole fra Topshop, trøje fra Nørgaard på Strøget, sandaler fra Birkenstock, taske fra Rough Studios

Jeg elsker pink, jeg elsker palmer – så når de to ting kombineres, så er jeg glad (se selv dette pink & palme-outfit anno 2014)! Så selvfølgelig skulle denne fine kjole fra Topshop hjem til mig 😉 I går var det ikke helt til bare skuldre, så jeg smed en Nørgaard-trøje i matchende farver under. Har været lidt lunken med den der spaghettistrop med trøje under-trend, men jeg synes nu, det fungerer meget godt – især på sådan en lidt kølig sommerdag. Er I til den trend?

P.S. Hvis I kan lide pink og planter, så skal I helt sikkert tjekke denne Instagram ud 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Sun Kil Moon - You Are My Sun