5 favoritter i maj 2016

(gårs)Dagens outfit: White summer dress for dim sum

 photo outfit_050616.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Jakke fra Only, kjole fra Little White Lies, taske fra Rough Studios, sandaler fra Birkenstock

Der har ikke været så mange outfits på bloggen, og det skyldes, at jeg den sidste uges tid har været i sommerhus, hvor den stod på absolut ingen makeup og pretty much det samme, behagelige outfit hele ugen. I går var jeg dog tilbage i byen, og da jeg havde en dim sum-aftale med en veninde, følte jeg for at dulle mig lidt op, nu når jeg havde været au naturel hele ugen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i maj 2016