Palm in my palm

Helt klart

clarifying-tonersIndeholder reklame i form af adlinks: REN // La Roche-Posay // Kiehl’s // The Body Shop

Jeg har ellers ikke brugt toner siden mine teenage-år, hvor jeg sikkert misbrugte min hud med et alt for skrapt tretrins-system. På det seneste er jeg dog virkelig varmet op overfor tonere! Især clarifying toners er blevet fast del af min hudplejerutine. Jeg har på ingen måde uren eller fedtet hud, men jeg synes, at sådan en toner er god til at holde de enkelte par urenheder nede, som jeg ellers plejer at døje med. Desuden indeholder clarifying toners som oftest eksfolierende ingredienser, så huden bevarer sin glød – and I’m all about that glow 😉

Jeg har med succes brugt både den fra REN og La Roche-Posay, og jeg kunne selvfølgelig bare genkøbe en af dem. Men beautyjunkien i mig vil selvfølgelig gerne prøve noget nyt, så jeg lurer lidt på Kiehl’s (I ved, jeg elsker al hudpleje fra Kiehl’s!), og så har The Body Shop også et interessant bud, og jeg synes generelt bare, de laver god hudpleje til prisen.

Har du en clarifying toner, du vil anbefale?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palm in my palm