(gårs)Dagens outfit: Another pair of print pants

June cravings

june-cravingsIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Kjole fra Topshop // Trøje fra Nørgaard på Strøget (set på Instagram @madsnorgaard)  // Sandaler fra & Other Stories

I denne uge har hr. kæreste og jeg skrevet under på købsaftalen til et sommerhus (nu skal sælger så også lige skrive under, og vi har rådgiverforbehold, så helt i mål er vi ikke!), og da sådan et sommerhuskøb ikke er helt gratis, må jeg nok hellere få effektueret en eller anden form for shoppestop.

Helt stoppe kan jeg nok ikke – nok bare nærmere prøve på at begrænse mig – men så er det jo godt, at der er masser af fine budgetvenlige køb derude, som bare venter på at komme hjem i min sommergarderobe 🙂 Den fine kjole fra Topshop kombinerer to favoritter, palmer og lyserød, og det er jo lige mig. Jeg er virkelig glad for min pinkstribede sag fra Nørgaard på Strøget, og en version i regnbueis-farver er jo ikke til at modstå. Og sandalerne… Dekadent brokade i flad, praktisk form. Må ha’!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Another pair of print pants