Dagens outfit: Sorbet in the rain

Oh yeah!

 photo stan-smith-pharrell-palm-1.jpg photo stan-smith-pharrell-palm-2.jpgJeg elsker Adidas’ Stan Smith-model og har allerede to par – et par i hvid med rosa snørebånd og et par med leopardprikker. Men jeg tror nu ikke, at min samling kunne være komplet uden dette par, som Pharrell har lavet i samarbejde med Adidas. Hvor fede er de lige?! Jeg plejer at købe sneaks HER (adlink), og der kan jeg se, at de kommer på gaden den 25. juni. Jeg sidder SÅ meget klar, selvom de nok bliver revet væk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Sorbet in the rain