Helt klart

Perfect white summer dress

ganni-yoko-dressFørst så jeg den på Instagram hos Lizzy. Så Helene. Og da jeg så den hos Pernille mente jeg, at dette vidunder af en kjole officielt stalkede mig! Og så endte jeg så med at stalke den 😉 Jeg blev fluks skrevet op til den hos min trofaste Ganni-pusher på Gl. Kongevej, og den landede så i butikkerne i denne uge. Den har samme snit som denne kjole, som jeg har fra Ganni, og jeg er ganske sikker på, at min nyeste tilføjelse nok skal blive et hit til sommer 😉

Kjolen er desværre udsolgt online, så I må forbi den nærmeste Ganni-butik for at se, om den stadig er til at støve op.

P.S. Jeg har også købt denne fine, hvide kjole (adlink), så nu er jeg i den grad dækket ind på den front 😉

2 kommentarer

 • Hannahst

  Hvad hedder modellen, og hvad koster den?😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Åh, det kan jeg desværre ikke huske 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt klart