Dagens outfit: Friday & new shoes

Tie-dye overdosis

tiedye-outfits photo tie-dye-shop.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Mit nylige outfit viste med al tydelighed, at jeg har en forkærlighed for batikprint, og et kig i arkivet viser da også, at det for mit vedkommende ikke bare er en forbigående trend, men et slags basis-print, som jeg ynder at mikse med batikprint i andre nuancer, andre prints eller mere solide farveblokke.

Jeg har derfor ræsonneret mig frem til, at det sagtens kan betale sig for mig at købe mere tie-dye 😉 Især sommerstrikken fra ASOS og kjolen fra Mango er virkelig pæne…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Friday & new shoes