Dagens outfit: Pink & print

A Revolution?

makeuprevolution-fftbIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Makeup Revolution Fortune Favours The Brave

Jeg har længe haft et godt øje til Makeup Revolution, der virker til at lave lækre produkter til virkelig overkommelige priser. Især lokker denne øjenskyggepalette (selvom jeg bestemt ikke mangler på den front!) – den er virkelig velkomponeret! Det overrasker måske ikke, når man så får at vide, at det er British Beauty Blogger, der har designet paletten. Det er en skønhedsblogger, jeg har fulgt i mange år, og det gør jo ikke fristelsen til at købe dette vidunder hjem mindre 😉

Er der nogen af jer, der har prøvet Makeup Revolution og vil dele jeres erfaringer?

2 kommentarer

  • Rikke

    Jeg har for ca 6 mdr siden købt en palette med matte øjenskygger (Iconic Elements) og en palette med blush og highlighter (Ultra Blush Palette – Sugar & Spice) fra Makeup Revolutions egen hjemmeside og jeg er umiddelbart godt tilfreds. Pigmenteringen og holdbarheden er i min optik helt fine, men det skal dog siges, at jeg, på trods af mine snart 40 år, ikke har så stort et sammenligningsgrundlag ift øjenskyggerne, da jeg sjældent bruger andet end mascara på øjnene 😊 Jeg vil mene at du roligt kan bestille makeup fra Makeup Revolution – særligt i forhold til priserne 👍🏼
    Mvh Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pink & print