Søndagssang: The Aces - Stuck

Currently craving

 craving-end-julyIndeholder reklame i form af affiliatelinks: 1. Kimono fra Noa Noa // 2. Tee fra Ganni // 3. Brocher fra H&M // 4. Kjole fra Stine Goya // 5. Body fra Zara // 6. Hoodie fra Weekday // 7. Sweatpants fra Weekday

Der går snart løn ind på kontoen, og der er vist ikke nogen bedre måde at fejre det på end med en smule shopping 😉 Personligt har jeg kig på disse fine sager, og ja, jeg kan godt se, at det ser lige lovlig lyserødt ud, men det overrasker vel ikke?

Kimonoen fra Noa Noa er i uldblanding og måske ikke så aktuel nu, men til efteråret ville den være et perfekt bud på en kimono til de koldere måned. Virkelig et godt alternativ, hvis man ikke er til blazer 😉

T-shirten fra Ganni har I nok allerede set på samtlige modeblogs, og jeg er også faldet pladask for den. Den kombinerer jo to af mine favoritter: Lyserød og ananas. Må ha’!

Meget apropos favorit-motiver, så er kyssemunde også en af dem, og derfor er brocherne virkelig et oplagt køb.

Jeg har allerede Stine Goyas populære Brush-kjole i peach, pink og blå og overvejer nu, om den langærmede Fantastique-model skal hjem og bo hos mig. Elsker både farve og print!

Vi bliver i farve og print-afdelingen, for denne bluse fra Zara er noget så pæn. Perfekt med min nye, lange nederdel fra H&M til fest og med et par af mine mange printede bukser i mønstermiks til hverdag.

Sidst, men bestemt ikke mindst, så ønsker dronningen af sweatpants sig dette fikse sæt fra Weekday. Perfekt til sommerhuset!

2 kommentarer

 • Thea

  Er fuldstændig enig med dig på denne her! Want it all (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er også nogle fine sager, hvis jeg selv skal sige det 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: The Aces - Stuck