Glitter på en regnvejrsdag

(gårs)Dagens outfit: Queen of sweatpants

 photo outfit_060716_1.jpgCardigan fra Muji, top fra Custommade, bukser fra Lolly’s Laundry, sneakers fra Adidas, taske fra 3.1 Phillip Lim og solbriller fra Miu Miu

Hr. kæreste vil sikkert kåre mig som dronningen af sweatpants, og i hans bog er det altså ikke en flatterende titel 😉 Men hvad sweatpants ikke har i elegance, gør de i den den grad op for i komfort, og derfor eeelsker jeg at hoppe i sweatpants. Disse er indkøbt med henblik på, at jeg kan tulle rundt i dem sommerhuset, men da regnen stod ned i stride strømme i går morges, besluttede jeg mig for, at det altså var sweatpantsdag. Og så er de altså perfekte at have på under regnbukser 😉 Næste sweatpants-ønske er dette par (adlink)…

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glitter på en regnvejrsdag