(gårs)Dagens outfit: Bryllup

Nørgaard på stribe

 photo noslashrgaardparingstribe.jpgJeg er er virkelig blevet fan af Nørgaard på Strøgets klassiske ribtrøjer – især dem med de bredere striber i de lidt mere sprælske farver. De er perfekte at matche med andre prints eller bare sat helt enkelt sammen med en blokfarve. Nu når sommeren heller ikke har været helt så lun, som man kunne tænke sig, så har det været rart at kunne hoppe i noget langærmet. Lige nu går jeg og drømmer om en rosa, gul eller nude ribtrøje – måske bliver det til alle tre i det lange løb 😉

3 kommentarer

 • Julie

  Hej Maria, jeg så til min store glæde, at den t-shirt nu fås i ekstra længde! Hurra jeg købte en og fortryder allerede jeg ikke købte flere! Jeg har ledt online men er jeg helt gal på den, når jeg synes at måtte sande de kun fås i den fysiske butik!? Hvor skaffer du dine henne?

  Og så en anden ting… Jeg ved du som jeg elsker makeup-guruer på youtube, så jeg vil tippe om en ny, som jeg ikke kan stoppe med at se! Hun hedder “Tati”. Måske kender du hende allerede. Hun fremhæver et US drugstore brand der hedder Milani – både for deres paletter, blush, foundation mv. Jeg fandt deres EU hjemmeside og har allerede købt mig fattig. Det er så http://www.milanicosmetics.eu. Tjek det ud, priserne er latterlige fra 9€ for en palette med 5 øjenskygger. Rigtig god mandag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Maria, mit indlæg er aldrig dukket op, så nu prøver jeg igen!
  Ved du om man kan købe Nørgaard t-shirts online eller skal man ind i butikken?
  Kender du Tati – makeupguru på youtube? Hun er virkelig god. Hun anbefaler et drugstore brand “Milani” som jeg lige har bestilt en masse fra. Det er MEGA billigt og skulle være vildt godt. Jeg har bestilt gennem milanicosmetics.eu tror jeg hjemmesiden hed. Rigtig god dag! /Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Julie – 1000 tak for tip (din kommentar dukkede ikke op, fordi jeg lige skal godkende den)
   Jeg har fulgt Tati mange år, og Milani lokker bestemt også 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Bryllup