Pretty, fun shoes

Til sommerhuset

 photo sommerhus-wishlist.jpg
Indeholder reklame i form af affiliatelinks: Hængekøje fra Jysk // Gyngestol fra Bloomingville // Lyskæde fra Ellos Home // Sengesæt fra Ikea // Viskestykke fra H&M Home // Duftlys fra Diptyque // Kimono fra Kimono in the Clouds  

Selvom hr. kæreste og jeg overtog sommerhuset med møbler, så er shoppelisten stadig alenlang. Udover de mere kedelige ting som græsslåmaskine og diverse haveredskaber, så skal der også indkøbes ting, der gør stedet til helt vores eget – og det er klart det, jeg bedst kan lide at shoppe 😉

En hængekøje skal snarest anskaffes, for der er i forvejen placeret en solid pæl i behørig afstand fra den blodbøg, der troner midt i haven – og i blodbøgens laveste grene skal der selvklart hænge en lyskæde, som vil lyse så flot op i de sommernætter, vi unægtelig kommer til at tilbringe i sommerhuset og den dertilhørende terrasse. Gyngestolen vil desuden passe perfekt ind i terrassemøblementet, da den tidligere ejer har efterladt bænk og stole i samme stil.

Rent tekstilmæssigt skal sengene klædes strandblomster, køkkenet pyntes med ananas, og jeg tænker, at en lækker kimono på mig kan upgrade de mest forvaskede sweatpants 😉

Duftlyset er perfekt til at fortrænge den karakteristiske sommerhus”duft” og et godt supplement til vores brændeovn, som vi takket være den danske sommer allerede har haft gang i adskillige gange 😉

2 kommentarer

 • Louise

  Åh hvor er det bare lækkert for jer at I har fået et sommerhus. Selv drømmer jeg om et kolonihavehus på Amager.. Det er nogle rigtig fine ting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Vi er også superglade for at have fået sommerhus 🙂 En kolonihavehus på Amager lyder bestemt heller ikke som en dårlig ide 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty, fun shoes