Søndagssang: Swimming Tapes - Set The Fire

Barcelona Beauty

sephora-barcelonaIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Urban Decay Brow Beater // Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick i “Lovesick” // Beautyblender beauty.blusher // Urban Decay Naked Skin Concealer // Make Up For Ever Ultra HD Concealer

Selv om vi er så heldige (endelig) at have Sephora i Danmark, så er det i høj grad stadig noget, jeg forbinder med at være i udlandet. Således måtte jeg også et smut i Sephora i Barcelona 😉 Tre ud af fem køb er repurchases, og I har set dem gang på gang her på bloggen – der er selvfølgelig tale om øjenbrynspennen og concealeren fra Urban Decay og concealeren fra Make Up For Ever. Produkterne fra Urban Decay havde jeg faktisk tænkt mig at købe i Københavns Lufthavn, men der havde de ikke det fulde farvesortiment, så jeg måtte i Sephora, da jeg var løbet tør og ikke kan leve uden.

Den flydende læbestift fra Kat Von D har jeg længe gerne ville prøve, og så har Beautyblender for nylig lanceret en svamp til blush, og da jeg er vild med den til både foundation og concealer, så skal denne også have en chance. Hvad er dit seneste beautykøb? Måske det kan inspirere lidt…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Swimming Tapes - Set The Fire