Søndagssang: Savoir Adore - Giants

Currently craving (and dreaming)

 photo currently-craving-w33.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Strik fra Rabens Saloner // Taske fra Rough Studios // Sko fra Aquazzura // Broche fra Chanel // Armbånd fra Hvisk // Nederdel fra New Look

Her får I lige en bunke ting, jeg godt gad at shoppe – desværre har jeg ikke råd til det hele, but a girl can dream, right? 😉 Strikken fra Rabens Saloner har jeg tidligere savlet over, og den er nu landet i butikkerne – må virkelig lige se, om budgettet ikke tillader den næste måned, inden det hele går op i babyshopping.

Tasken fra Rough Studios har jeg allerede i grøn, og jeg har brugt den så meget, at en gul version bestemt ville være kærkommen. Skoene fra Aquazzura har sat gang i et seriøst crush på lyserød velour for mit vedkommende, og jeg har i den grad tænkt mig at gå på jagt efter noget lidt mere budgetvenligt i lyserødt, blødt stof 😉 Har kig på denne cool jakke fra Zara

Jeg har allerede to Chanel-brocher – en sort med perler og en i blå emalje – og denne sæson har det franske modehus en fin broche udformet af deres ikoniske kæder på deres klassiske tasker. Den gad jeg virkelig godt have i min samling! Og fordi jeg ikke kan få nok pynt og smykker, så måtte det fine armbånd fra Hvisk da også gerne glitre på mit håndled 😉

Og sidst – men bestemt ikke mindst – så overrasker det nok ikke, at jeg er svært fristet af denne nederdel fra New Look. Plisseringer, leopardprikker, elastiktalje. Need I say more? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Savoir Adore - Giants