(man)Dagens outfit: Blue bump

Dagens outfit: Diskokuglen

 photo outfit_040816.jpgJakke fra Notice, T-shirt fra Monki, nederdel fra Zara, sko fra Birkenstock, taske fra Marieta Cox, solbriller fra Miu Miu

Først og fremmest vil jeg sige 1000 tak for alle de søde lykønskninger, der er strømmet ind på blog, Insta og Snapchat – er totalt overvældet, men også meget glad for, at I deler min glæde med mig 🙂

Nu, når jeg ikke længere behøver at suge maven ind eller tænke over billedvinkler, så kan outfit-indlæggene også komme tilbage igen 😉 Jeg har før blogget om denne nederdel, og alt med elastiktalje er efterhånden blevet min bedste ven – og så synes jeg, at plisseringer bare falder så flot om maven!

Hr. kæreste har stadig fri i disse dage, da han snart starter i et nyt sejt, job – sommerhuskøb og baby på vej var ikke lige nok luftforandring for ham 😉 – og da jeg kom hjem fra arbejde den anden dag, havde han været i IKEA og købt en helt ny skabsvæg til mig og baby <3 Vi regner med, at bebs bare skal sove i en bedside crib på vores soveværelse til at starte med, så jeg får lov at beholde mit walk-in lidt endnu, men mon ikke skabsvæggen er indkøbt, så jeg mentalt kan begynde at forberede mig på, at jeg ikke kommer til at have et helt rum til tøj og sko for evigt… He knows me too well 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(man)Dagens outfit: Blue bump