Tonsvis af tyl

Dagens outfit: Elastiske flæser

 photo outfit_150816_1.jpg photo outfit_150816_2.jpgStrik fra ASOS, top fra H&M, nederdel fra Neo Noir, taske fra Chanel, sko fra Zara, solbriller fra Miu Miu

Når vejret har været til det, har jeg brugt denne nederdel fra Neo Noir rigtig meget. Det er snildt en nederdel, jeg også kunne gå med, hvis jeg ikke havde en baby i maven, men med den meget elastiske smockkant er den altså også perfekt til en voksende mavse 🙂 Tip om nederdel i den pæneste farve er hermed givet videre til gravid og ikke-gravide 😉

2 kommentarer

 • Anne

  Neeeej, Maria altså! Jeg har ikke været herinde i et stykke tid (selvom jeg ellers tjekker ind en gang imellem), og nu ser jeg pludselig at du har fået mave! Jeg ved ikke, om det er helt skørt, men jeg blev bare så glad indeni, da jeg så det – næsten helt rørt. Jeg føler jo næsten, at jeg kender dig efter at have delt blog-land med dig way back when, og selvom jeg ikke selv blogger mere, har jeg jo fulgt med i dit liv på sidelinjen. Du føles lidt som en gammel ven 🙂 Kæmpestort tillykke! Jeg glæder mig til at følge dig som mor også, uanset i hvilken udstrækning det bliver herinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Anne V – dig kan jeg da sagtens huske fra back in the blogger-day 😉 Hvor hyggeligt, at du stadig følger med 🙂 Mange tak for lykønskning!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tonsvis af tyl