Søndagssang: Camel Power Club - Fisher

Favorite combo

favorite-comboIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Gul top fra River Island // Stribet nederdel fra Boohoo // Blomstret top fra Boohoo // Lyserød nederdel fra Topshop // Zigzagget top fra Y.A.S. // Metallic nederdel fra Zara

Jeg tror, de fleste vordende mødre prøver at undgå at shoppe for meget decideret ventetøj (der er så mange andre ting, man kan bruge penge på + tøjet har begrænset brugstid). Jeg prøver i hvert fald at shoppe tøj, der både kan bruges nu med mave, men som jeg kan fortsætte med at bruge, når jeg ikke længere er gravid.

En af mine yndlingskombinationer pt. er sådan en top, som I ser tre eksempler på foroven, kombineret med en plisseret nederdel (med elastiktalje, selvfølgelig!). I starten brugte jeg toppen uden på nederdelen (som HER), for de er nemlig så løse, at de kan skjule en voksende mave. Når maven så er blevet mere velvoksen, kan toppen puttes ned i nederdelen, og elastiktaljen kan hives op over maven (a la HER).

Er toppen nedringet nok kan den på sigt også bruges under amning. Smart, hva’?

Og bare så det hele ikke går om i graviditet og ventetøj, så kan alle tre ovenstående looks altså sagtens bæres, hvis man ikke er gravid 😉

2 kommentarer

 • Nanna

  Så smart! Det kunne være spændende at høre mere om hvordan du forbereder dig fx. fødsels- og ammeforberedelse 🙂 ligger måske godt nok lidt uden for hvad du normalt blogger om, men er virkelig sucker for sådan noget 😉 kunne også være sjovt at høre hvad I gør af babyindkøb, hvilket bæreredskab i vælkger og sådan noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Nanna
   Jeg kommer nok ind på de ting, du nævner, på den ene eller anden måde 🙂 Godt, du kommer på banen med ønsker til indlæg, er nemlig lidt i tvivl om, hvor meget I læsere gider at blive spammet med baby 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Camel Power Club - Fisher