Dagens outfit: Pleats & a kimono

(gårs)Dagens outfit: Blonder, blomster og lyserød

 photo outfit_250816_1.jpg photo outfit_250816_2.jpgSkjorte fra H&M, top fra Custommade, nederdel fra Ganni, sandaler fra Birkenstock, taske fra Chanel, solbriller fra Miu Miu

Der er ikke så meget tid til blogging i disse dage… I denne uge begyndte jeg både til gravidyoga og fødselsforberedelse hos APA og kombineret med lidt for mange andre aftaler i kalenderen har resultatet været en meget træt, gravid Maria! Nu står den på komplet afslapning i sommerhuset, og jeg har endda hørt, at det skulle blive godt vejr nogle af dagene, så mon ikke det bliver ude på terrassen med mit strikketøj.

Jeps, jeg er selvfølgelig gået totalt amok med strikkepindene til bebs 😉 Når seneste “værk” er færdigt, skal jeg nok vise jer, hvad jeg indtil videre har fået kreeret. Vil også gerne have hevet min symaskine frem fra gemmerne, men jævnfør ovenstående om at have for meget om ørerne, så må jeg nok hellere lige skrue ambitionsniveauet ned 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pleats & a kimono