Luksus vs. budget: Den fineste blondekjole

(gårs)Dagens outfit: Plenty of pleats

 photo outfit_180816_1.jpg photo outfit_180816_2.jpgJakke fra Notice, top fra Custommade, nederdel fra Molo, sko fra Valentino, taske fra Boyy

Føljetonen om den gravide, der hopper i plisserede nederdele med elastiktalje fortsætter 😉 Jeg så denne fine sag på Chau – nærmere bestemt hendes Instagram – og kombinationen af leopardprikket elastiktalje og guld var mere, end jeg kunne modstå 😉 Molo er godt nok et børnemærke, men det har nu aldrig forhindret mig i at hoppe i det – og så kan jeg endda stadig passe børnetøj, når jeg er gravid. Wuhu!

Og nu når mor alligevel var ved at shoppe, så røg der selvfølgelig også lidt Molo med til junior. Jeg kan sige så meget, at det er med palmeprint (but of course!) 😉

8 kommentarer

 • Nanna

  DU ser altså bare så smuk ud! Har I købt en vikle? Jeg er blevet vild med hvordan man kan matche dem til sit outfit lidt som en taske. Lige nu har jeg kig på denne: https://www.facebook.com/Lollikcom/posts/1851223691768160 – jeg synes bare at den er så smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak! Har ikke købt en viklen (endnu) – har faktisk ikke købt så meget endnu 😉 Så tak for tippet!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Det har I også fint tid til inden baby kommer 🙂 du kan vælge at blive medlem af fx gruppen slyngegalleriet hvis du vil have lidt mere inspiration til smukke bæreredskaber

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak – jeg skal helt klart have en form for slynge, men det er jo en ren jungle!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Det kan jeg godt forstå. Vi har virkelig også været glade for vores. Og så er der virkelig bare noget lækkert over en mand der vikler 😉 Vores datter vil slet ikke sove i barnevognen for tiden, så de fleste lure i løbet af dagen foregår i fastviklen 😳
   De er rigtig søde til at hjælpe inde i slyngegalleriet alle de erfarne slyngemammas. Når du nu ikke har noget erfaring vil jeg klar anbefale dig at starte med en strækvikle (fx je porte mon bebe). Den kan du binde og så tage baby ud af ind af, hvilket jo er meget nyttigt i starten hvor der hele tiden skal skiftes ble og ammes (kender du i øvrigt til ammenet-gruppen på Facebook og ammenet.dk/wiki? De hjælper hvis du skulle få problemer med amningen).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak for tip 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så fin til dig nederdelen. Perfekt faktisk! lige dig.
  Jeg er også super glad for min og har brugt den meget så sent som i sidste uge 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak! Og tak for inspiration – jeg har været virkelig glad for den nederdel 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Den fineste blondekjole