Currently craving

(gårs)Dagens outfit: Regn-shopping

 photo outfit_110816_1.jpgCardigan fra Muji, skjorte fra Monki, bælte fra Zara, nederdel fra Ganni, sko fra Aldo, solbriller fra Miu Miu, taske fra A-derma event

Så jeg måtte æde min stædighed hvad angår strømpebukser i august… Selv om min nye nederdel nok havde taget sig betydeligt bedre ud uden sorte strømpebukser til 😉

Da jeg den anden dag havde været til lægen, styrtede det ned, da jeg kom ud, og jeg søgte derfor ly i Ganni Postmodern, der ligger lige om hjørnet. Heldigvis for mig havde de lige fået nye varer den dag, og jeg faldt for dette fine print, som både kunne fås i kjole og nederdel. Nederdelen vandt, da den havde elastiktalje, og den er bare så fin i både farve, print og snit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Currently craving