Favorite combo

(gårs)Dagens outfit: Tyl på en tirsdag

 photo outfit_090816_1.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Cardigan fra Muji, top fra Topshop, nederdel købt i Hongkong, taske fra Chanel, sko fra H&M

I går dressede jeg en smule op på en højhellig tirsdag, fordi hr. kæreste og jeg skulle spise på Osteria 16 – det kan i den grad anbefales (både at dresse op og spisestedet). Hr. kæreste havde fået et gavekort til antipasti-restauranten som afskedsgave fra sit arbejde, og jeg tænkte, at vi hellere måtte få det brugt, inden han begynder på det nye job i næste uge. Og så har kloge mennesker (aka dem med børn) fortalt mig, at man skal nyde, at man kan tage ud at spise, når lysten lige rammer en 😉

Da jeg var i Hongkong, blev jeg super inspireret af pigernes stil, og jeg lagde især mærke til, at mange yndede at hoppe i tylnederdele, som de stylede SÅ fint.

Derfor slæbte jeg da også hr. kæreste rundt i byen i jagten på det perfekt tylskørt (I kan se, hvad jeg ellers købte i Hongkong HER), og jeg har efterfølgende lagt mærke til, at butikkerne herhjemme også er begyndt at sælge dem (Zara har denne, som er virkelig fin) – så måske tyl er blevet en decideret trend?

Lidt uforvarende kom jeg til at joke om dansende flodhest i tylskørt fra Fantasia, og det skulle jeg aldrig have gjort, for den er nu blevet hængende hos hr. kæreste, der kan være lidt af en drillepind. Det er kærligt ment, bevares, men ja, nok ikke lige det, en gravid kvinde behøver at høre 😉

2 kommentarer

 • Louise

  Åh hvor er det bare et fint outfit!! Absolut ingen flodhest der.

  Hehe.. ja det der med restaurant besøg daler virkelig når man får børn. Vi har kun været i biografen 3 gange siden vores datter blev født for 1,5 år siden og endnu ikke været ude at spise uden hende 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hr. kæreste og jeg går i forvejen ikke i biografen særligt meget, så det tror jeg ikke, jeg kommer til at savne. Men kommer bestemt til at savne at spise ude! Heldigvis bor farmor og farfar 10 min. fra os, så dem regner vi med at trække lidt på 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorite combo