Neon niceness

(man)Dagens outfit: Blue bump

outfit_010816_1
outfit_010816_2Indeholder reklame i form af affiliatelinks: Jakke fra Mango, kjole fra Stine Goya, sandaler fra Birkenstock, taske fra Benetton, solbriller fra Ray-Ban

Så kan jeg vist ikke skjule min nye “accessory” længere 🙂 Mens jeg var i Barcelona tog min mave nemlig et ordentlig spring, og det er altså ikke fordi, jeg har spist for meget tapas 😉 Hvis alt går vel bliver hr. kæreste og jeg i slutningen af november forældre til en lille, velskabt dreng – og vi glæder os helt usandsynligt meget!

Med glæden kommer der dog også en masse bekymringer, og det er nok derfor, jeg har tøvet lidt med at dele nyheden her på bloggen (var der mon nogen af jer derude, der havde luret den alligevel?). Vi har nemlig oplevet i den nærmeste familie, at scanninger desværre ikke lige viste de resultater, man ønskede, og det har selvfølgelig sat sit præg på os.

Men nu har jeg netop overstået femte måned og har fire tilbage, og det er rent faktisk ved at synke ind, at jeg snart skal være nogens mor. Egentlig ret syret! For nylig skrev Guldlog dette indlæg om at være klar til at få børn, og det kan jeg 100 procent identificere mig med. Jeg har aldrig været skruk i klassisk forstand, men jo, jeg har da haft drømmen om, at mine gener da en dag skulle forenes med hr. kærestes.

Jeg har endnu heller ikke gjort op med mig selv, hvor meget mommyblogger jeg bliver. Som I nok ved, er hr. kæreste utroligt privat, og han har en stærk mening om, hvor meget ens yngel skal deles på nettet – men jeg kommer nok til at blogge om ventetøj og spørge jer, der har børn, om råd til indkøb af diverse sager, for det er jo en jungel!

Min graviditet har indtil videre været ret smooth. I første trimester skulle jeg bare lige huske at spise morgenmad (det gør jeg ellers normalt ikke) og måske få mig en lille lur efter arbejde, mens jeg i andet trimester nærmest ikke kunne mærke, jeg var gravid – andet end nu hvor min lille discobaby er begyndt at danse rigeligt meget i maven, når jeg hører høj musik 😉

Og hey, så kan mine elskede Stine Goya-kjoler stadig bruges. Win-win!

40 kommentarer

 • Mette

  Åh stort tillykke med graviditeten og dejligt at alt er gået fint ind til videre. Jeg havde selv termin i går og venter i spænding på en lille prinsesse, men kan kun genkende den bekymring man også har gennem graviditeten. Men prøv at nyd det så meget I kan – det er en helt unik oplevelse og så er det jo rart at forberede ankomsten med babyindkøb😍🎀😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Mette
   1000 tak – og jeg håber, din lille pige snart beslutter sig for at komme ud. Hvor er det spændende! Nu, når jeg er kommet over MD-scanningen, kan jeg slappe meget mere af, og jeg nyder min graviditet i fulde drag – inkl. shopping til bebs 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Tillykke! Hvor ser du fin ud som gravid! 🙂 Virkelig cool preggo stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke BN

  Ihhh, jeg var da lige ved at få kaffen galt i halsen da de her billeder poppede op. Havde slet ikke luret den! Stort tillykke, hvor ser du godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det har været manges reaktion – inkl. min svigerfars 😉 Jeg er åbentbart ikke sådan en type, som udstråler skrukhed og nu-skal-jeg-være-mor – men det er også helt ok 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  TILLYKKE!!! 😀

  Jeg havde faktisk tænkt at det var noget på fære…. 🙂 Den var jo så god nok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine P

  Åh hvor dejligt! Tillykke. Jeg følger dit på instagram, og med de ting du har liket, havde jeg tænkt tanken 🙂 Haha, stalker much 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hahaha, godt luret – stalker selv rimelig meget på Insta 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med bulen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpestort tillykke til både dig og M, Maria. Hvor er det skønt. Du bliver den bedste mor – det ved jeg! Hvor ville jeg ønske, jeg var i nærheden til at lure på både mave og (når tiden kommer) bebs, men det må jeg have til gode.
  Jeg er her altid, hvis du har spørgsmål. Du ved, jeg har prøvet det et par gange. Og hey, hvis du pludselig står klokken 3 om natten og har brug for akut svar på noget, så ved du jo, at jeg stadig er vågen herovre! 😉
  Så fint. Tillykke. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak, sødeste Julie! Ja, kan godt lidt savne at have alle pigerne på KI – det var så hyggeligt, når vi snakkede navne og alt andet graviditetsrelateret 🙂 Og det kan godt være, du får en desperat FB-besked i ny og næ – hvad har jeg mon rodet mig ud i? 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Stort tillykke! Havde slet ikke set det komme og fiklidt af et “chok” da jeg så billederne 🙂 Jeg er selv gravid med termin d. 27. november, og vi skal også have en dreng! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tillykke til dig også! Jeg har termin en dag før dig – hvor sjovt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Stort tillykke, hvor er det skønt! Jeg havde overhovedet ikke luret den, men synes der er kæmpe (bryllups- og) babyboom i blogland for tiden 🙂 Glæder mig til at følge med i dette nye kapitel – det bliver skægt og hyggeligt, når nu jeg efterhånden har fulgt med i maaange år (6-7 stykker vil jeg tro 😳).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Ja, det virker til, at alle bliver gift og/eller får børn – men vi har jo også alderen til det 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Wow! Kæmpe tillykke!!! Har tænkt på om det ikke snart var din tur – du har jo vist lidt børnetøj osv. på bloggen.
  Stine Goyas brush er genial til formålet! Jeg glæder mig til at følge med! Venter mig selv en lille dreng 10/12, men det er godt nok nr.3. Hvis du har nogen spm til noget, så sig til!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeps, har mest vist børnetøj, fordi jeg har to (snart tre) niecer – så det er meget mærkeligt for mig pludselig at skulle shoppe og strikke til en dreng. Og tillykke med nr. 3, hvor fint med en lille decemberbaby <3
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Modedullen

  Nææææh, det havde jeg ikke lige luret… TILLYKKE med maven – og det, der følger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Stort tillykke! Der går jer en fantastisk tid i møde.Privathed er en god ting. Jeg er selv mor til en 1 årig og mærkede meget hurtigt, at min fornemmeste opgave er at beskytte hans integritet. Han liv bliver foreviget på vores Nikon kamera og billederne forbliver i vores private sfære.Han skal selv vælge – når han blive stor nok – hvilke dele af hans liv og færdigheder, der skal lægges online for tid og evighed. Selvom venner efterlyser det og kalder min søn, men største bedrift, så lyser min facebook og instagram konto ikke at perfect mom, lækker baby pics.Bare en overvejelse herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak for tillykke! Det er præcis sådanne overvejelser og diskussioner vi har os herhjemme – og især Mette Marie fra Twinpeaks har delt mange gode overvejelser omkring det: http://twinpeaks.dk/2016/05/tanker-om-boern-sociale-medier-og-krapyl-pension/
   Jeg har helt forståelse for, at folk jo synes, at netop deres afkom er det mest fantastiske i verden, og det skal hele verden (og internettet) jo se, men da sociale medier stadig er så relativt nyt, ved vi jo reelt ikke, hvad “konsekvenserne” er, og hvordan vores børn vil reagere på vores handlinger, når de bliver store nok til at forstå, hvad der foregår. De kan måske synes, det er det mest naturlige i hele verden, eller de kan føle sig “udstillet” uden at have bedt om det. Vi ved det ikke – og det er op til hver forælder at gøre op med sig selv, hvad de har det bedst med. Deres findes ikke noget rigtig eller forkert svar.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Nej, hvor dejligt – stort tillykke! Jeg er næsten 100 procent sikker på at jeg så dig i &OtherStories den anden dag, men blev alligevel i tvivl pga baby-bulen 🙂 Men så må det jo har været dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det kan meget vel have været mig 🙂 Og 1000 tak!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare fin! 😀 Stort tillykke til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke!!! Og vildt hvor er vi mange der render rundt med fodboldmaver for tiden. Har ikke annonceret det på bloggen endnu, men jeg er der sgu også. Uge 19!
  Vi burde lave en mødrebloggegruppe. 🙂

  Kh Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, det er helt vildt, så mange der er 🙂 Stort tillykke til dig! Og en mødrebloggruppe lyder da bestemt som en god ide 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med graviditeten, den mave klæder dig helt vildt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kæmpe tillykke – jeg har også fulgt med i en 7 års tid (wow!), så føler nærmest jeg kender dig 🙂 Glæder mig til at følge med, jeg blev selv mor for 1 år siden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak, Louise! Og wauw, det er lang tid, du har fulgt med – sejt, og 1000 tak for det 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tillykke med graviditeten! Jeg har fulgt dig lige siden du startede bloggen så det føles jo lidt som om jeg kender dig 😛
  Jeg har selv en datter på 1,5 år – og jeg må indrømme at jeg elsker hende over alt, men det er også langt hårdere end jeg havde regnet med. Du vil få så mange råd fra alle og enhver – brug dem du føler for og lad resten være (i stedet for at blive irriteret over at folk vil komme med alle mulige råd for det er spildt energi). Tro mig når man har prøvet alt for at få ungen til at sove/spise/andet så er man villig til at prøve alle råd af 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak! Og vildt sejt, at du har fulgt med fra start 🙂 Og tak for tippet 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så på din instagram du er gravid. Tillykke Maria! Glæd dig. Vores dreng er også fra november og vi glædes hver dag over ham. Det bliver et nyt liv, men hold op det er også fantastisk! Jeg havde slet ikke luret at du er gravid 😉 du er super flot.

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beam

  Du er virkelig fin. Til lykke – omend noget forsinket! Har ikke læst på din bloglæser, så jeg opdagede det først i dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neon niceness