Dagens outfit: To måneder tilbage!

10 random facts about me – pt. VII – pregnancy edition

bebs-md
1. Jeg synes ikke, jeg har haft så mange mærkelige cravings, men jeg kan nævne spegepølsemadder med masser af remoulade, Riesen-karameller og alle slags sure vingummier.

2. Til gengæld gav lugten, smagen og konsistensen af stegte svampe mig virkelig meget kvalme i første trimester.

3. I starten af andet trimester begyndte min vitaminpille pludselig at give mig kvalme og opkast. Efter en del trial and error skiftede jeg fra Apovit til Livol, og så forsvandt kvalmen. Den anden dag prøvede jeg så at tage gravid-vitaminer fra Apovit igen, men de giver mig stadig mega meget kvalme!

4. I det hele taget synes jeg, at det er vildt, så mærkeligt kroppen opfører sig under sådan en graviditet. Hej til hår på maven!

5. Jeg går til gravid-yoga, og det er virkelig fantastisk at få strukket mit ømme og mørbankede korpus igennem en gang om ugen. Jeg har ambitioner om at begynde hjemme på stuegulvet også… Nogen, der kan anbefale en god Youtube-kanal?

6. Apropos punkt 5, så tror jeg, at jeg har købt mere træningstøj, end jeg har købt ventetøj. Ejede måske et enkelt sæt træningstøj, inden jeg blev gravid…

7. Hr. kæreste og jeg har en tavle, hvor vi skriver navneforslag på. Indtil videre er tavlen MEGET tom!

8. I samme ombæring er jeg begyndt at lufte ideén om, at bebs da bare kan hedde hr. kæreste Junior. Altså, barnet er kvart amerikansk, så går det vel?!

9. Bebs har hele tiden foretrukket min højre side, hvilket gør, at min mave til tider ser ret så deform ud.

10. Jeg troede, at babys sparken i maven ville gøre mig mest rørstrømsk, men det er det ikke… Det er, når hr. kæreste taler med bebs i maven og sender mig et helt forelsket og forgabt blik. Så får man jo lyst til at bære og føde 1000 af hans børn, hvis det var. Jeg glæder mig sådan til at se ham som far <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: To måneder tilbage!