Dagens outfit: Leopard & lace

Apropos leopardjakker…

 photo milk-leo.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Jakke fra MILK Copenhagen

Vi bliver lige et øjeblik mere ved de leopardprikkede jakker, for den, jeg har fra Zara, er jo slet ikke nok 😉 Jeg har nemlig set mig lun på denne sag fra MILK Copenhagen. Det er godt nok et børnemærke, men det har jo aldrig forhindret mig i at shoppe det – jeg har i forvejen dette fine sæt, som jeg dog pt. ikke kan klemme mig ned i, men hvis jeg ikke lukker jakken, går det nok med denne jakke 😉

Det er i sæsonens helt rigtige bombersnit – og så endda med trendy stribede elastikkanter. Det lille læbestiftlogo er bare prikken over i’et, og fik jeg sagt, at jakkens stylenavn faktisk ER Maria – jep, den har SÅ meget mit navn på sig, den jakke 😉

2 kommentarer

 • Vicki

  Den jakke er så cool. Kan du passe deres største størrelse? Atså til børn. Jeg er selv samme størrelse som dig (tror jeg – jeg køber også ofte børnestørrelser..) men har aldrig prøvet Milk.. Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeps, kan passe deres største størrelse 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Leopard & lace