10 random facts about me - pt. VII - pregnancy edition

Currently craving

 photo craving-end-sept16.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Ruskindsjakke fra Pieces // Sweatshirtkjole fra Monki // Emaljeørering fra Jane Kønig // Taske fra Becksöndergaard // Pandebånd fra Amust // Sko fra Tamaris

Lønnen går snart ind, og da det meste af formuen er formøntet i henholdsvis sommerhus og dets indretning og babyting, så falder den på et tørt sted 😉 Så ræsonnementet er selvfølgelig, at (kommende) mor her skal forkæles lidt 😉

Jakken fra Pieces er i den smukkeste farve, der bare bliver endnu smukkere i ruskindstekstur – og de matchende sko er perfekte til mine småhævede preggo-fødder, for der er ingen snører eller spænder, der skal bakses med.

Jeg er helt vild med printet på sweatshirtkjolen, men frygter lidt, at den løse form måske ikke er helt flatterende i min nuværende bule-tilstand, men den ser bare så rar og blød ud, så måske det vinder over forfængeligheden 😉

Hvis I ikke har tjekket Jane Kønigs nye kollektion med emaljesmykker ud, så se at få det gjort. Jeg elsker emalje, så derfor står denne ørering højt på ønskelisten.

Pandebåndet er i den fineste efterårsfarve, og jeg tænker, at det er et godt supplement til min velvoksne samling af beanie’er. Og tasken… Kan jo ikke stå for det tweed, der oser lidt af Chanel uden at koste det 😉

En af tingene er faktisk på vej med posten… Kan I gætte, hvad det er?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 random facts about me - pt. VII - pregnancy edition