Currently craving

Dagens outfit: Save it for a rainy day

 photo outfit_290916.jpgCardigan fra DAY, kjole fra H&M, støvler fra Ecco, taske fra Gucci

Jeg havde lidt frygtet denne dag… Den første efterårsdag, hvor det regner og blæser, og hvor jeg blev nødt til at finde regntøjet frem. For jeg kan nemlig ikke passe mit regntøj mere, og så stod valget mellem at blive sjaskvåd eller prøve at klemme korpusset i noget vandafvisende materiale. Men hverken maven eller babyen indeni var specielt glade for at blive mast ned i regntøj.

Så er det, man begynder at lave en lille cost-benefit. Hvad kan bedst betale sig? Købe nyt regntøj eller tage det offentlige den sidste måned, inden jeg går fra på arbejde?

P.S. I kan se mig i det samme outfit minus mave HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Currently craving