Tid til velcro?

Dagens outfit: To måneder tilbage!

 photo outfit_260916.jpgBlazer fra Vero Moda, kjole fra Baum und Pferdgarten, blondetop fra Custommade, taske fra Gucci, sko fra Aldo

I dag er der præcis to måneder til min termin – jeg synes, at tiden på én og samme gang er fløjet og sneglet afsted! Selvom det nok er noget, jeg bare digter i min graviditetshjerne, så synes jeg allerede, at han viser noget personlighed derindefra: Han er helt klart et B-menneske, og så kan han ikke lide Joni Mitchell.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til velcro?