(gårs)Dagens outfit: Peach & yellow

(gårs)Dagens outfit: Pastel pinks

 photo outfit_080916_1.jpgTrøje fra Nørgaard på Strøget, nederdel fra Ganni, sko fra Adidas, taske fra Marieta Cox, solbriller fra Miu Miu

Så blev det endelig weekend! Selv om min graviditet indtil videre har været uden de helt store gener, så kan jeg godt mærke, at jeg nu er trådt ind i tredje trimester. Min krop er mere tynget af maven, og nu er det, at jeg begynder at vralte lidt mere besværet rundt. Derfor er weekenden mere velkommen end sædvanligt, for der skal bare slappes af i sommerhuset. Aaaah!

2 kommentarer

 • Laura

  Nu vil jeg altså bare lige sige noget, for jeg har læst/kigget med på din blog i mange år efterhånden, men kommenteret virkelig lidt. Jeg synes du er så vild til at sammensætte outfits med forskellige farver og mønstre. Fra en der primært bevæger sig på farveskalen sort-grå-hvid er du en farveeksplosion. Og de her billeder gav mig lyst til at gå ud og købe præcis det samme tøj (og også lidt til at blive gravid). Det er da noget af en evne! Nyd weekenden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak for de søde ord, Laura. Kan kun anbefale at hoppe ud i lidt farver og prints – go for it 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Peach & yellow