Dagens outfit: Ja, endnu en plisseret nederdel!

That pink velvet craving…

 photo pico-pudder-velour-taske.jpgTaske fra Pico

Jeg har tidligere hintet, at jeg havde et snigende crush på lyserød velour, og det er efterhånden begyndt at udvikle sig til en full-on forelskelse – og det viser sig da også at være noget af en trend på diverse AW16-catwalks.

Mentalt er jeg nok ikke lige helt klar til at svøbe hele korpusset i det noget trendy materiale, så accessories er vejen frem – og især denne taske fra Pico er alt for fin! Den fås i både en lille og stor version, og er man ikke til lyserød, er der mange andre fine farver som grøn, sort, navy og rust at vælge mellem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Ja, endnu en plisseret nederdel!