Pink puff

(gårs)Dagens outfit: Camo & leo

outfit_111016Cashmerestrik fra e.vil, kjole fra Ganni, støvler fra Ecco, taske fra Becksöndergaard

En kjole med rigeligt stræk og en lækker cashmerestrik var det eneste, jeg kunne overskue på sådan en blæsende tirsdag. Jeg tror lidt, de har glemt at tænde for varmen på arbejdet, for vi går alle rundt og hundefryser. Det der med, at gravide altid har det varmt, det passer i hvert fald ikke på mig 😉 Jeg nød, da der var hedebølge og fryser lige så meget, som jeg altid plejer, nu når efteråret for alvor har ramt os… I det mindste kan jeg stadig passe al min strik, så det går nok 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink puff