Pink quilted velvet

50 Shades of Grey – knit edition

 photo knit-grey.jpgDagen startede med jordemoderbesøg: Både mor og søn har det godt, men der er ikke tegn på, at lillemanden gider komme ud foreløbig…

Derfor har hr. kæreste og jeg været så overmodige at bestille biografbilletter til i morgen aften, hvor vi selvfølgelig skal se den nye Harry Potter-film. Det bliver rart at blive luftet lidt 🙂

Ellers går tiden med praktiske gøremål, kaffe og kage-aftaler og selvfølgelig strikning. Her ser I de seneste sager, der er hoppet af pindene. Jeg har vist en ting for grå 😉 Kysen har jeg før strikket til min niece, og den er så fin og nem at strikke, at min bebs da også skulle have et eksemplar. I finder opskriften hos Littlevintageknits.

Futterne har jeg strikket mange, mange gange, men denne gang har jeg varieret dem med retstrik og riller af glatstrik – meget inspireret af Poppy Roses fine futter – dog uden at koste 299 kr. 😉 Opskriften på søde, små babyfutter finder I HER.

Det fine, bølgede tæppe har stået øverst på min strikkeliste, og da det strikkes med relativt tykt garn, er det hurtigt strikket. Jeg var lidt nervøs for, at tæppet blev for tykt, da garnet er så stort, men efter jeg har skyllet og blokket det, er det perfekt, og jeg glæder mig til at svøbe bebs i det. Bølgerne passer perfekt til det sengetøj med små pandaer, som jeg også selv har syet.

Jeps, der er gang i sysleriet, mens vi venter på baby 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink quilted velvet