En halv panda og nul tålmodighed

Another week

 photo pregnancy-outfits.jpgJeps, er stadig gravid! Jeg har netop fortæret en portion havregrød og en kop earl grey, og nu vil jeg sætte mig på min yogabold for at bingewatche “Venner” og strikke lidt. Det er efterhånden det eneste, min meget højgravide krop kan holde til, fordi min mave er blevet så stor og tung, at selv en tur over i det lokale supermarked er komplet uoverskuelig. Det bliver spændende at se, om lillemanden bliver et november- eller decemberbarn…

2 kommentarer

 • Rikke BN

  Krydser fingre for at der snart sker noget! Kan godt forstå du er utålmodig. Hvis det kan trøste, så har jeg selv to december-børn og det er altså ret så hyggeligt:-) Deres fødselsdage d. 11/12 og 29/12 er kædet sammen med ret så hyggelige traditioner. Held og lykke med det hele<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er ikke fordi, jeg ikke vil have et decemberbarn (det er jeg sådan set heller ikke herre over). Problemet er bare, at mine to søstre, der er tvillinger, har fødselsdag den 1. december, så den dag vil jeg helst ikke føde. De deler fødselsdag i forvejen, så det er måske ikke det fedeste at dele fødselsdag med deres nevø heller 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En halv panda og nul tålmodighed