Colorful Christmas

Mere ventestrik…

 photo panda-bukser-1.jpg photo panda-bukser-2.jpgDer er virkelig meget strik på bloggen i disse dage, men det er nu sådan, ventetiden bedst bliver fordrevet på 😉 Pandabukserne har jeg blogget om før, og de er seriøst noget af det mest nuttede <3 Glæder mig til at proppe en lille blenumse ned i dem 😉 Futterne har jeg fortalt om før HER, men her er de bare strikket i et andet garn (dette for at være mere præcis). De små vanter er strikket efter denne opskrift.

Jeg har lige fået denne romper af pindene, som jeg bare mangler at finde knapper til, og næste projekt skal være denne alt for nuttede sweater.

.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Colorful Christmas