Søndagssang: The Supremes - Baby Love

My baby shower

 photo baby-shower_1.jpgDer var pyntet og dækket fint op i spisestuen

 photo baby-shower_2.jpgSkænken var blevet forvandlet til en overdådig buffet

 photo baby-shower_3.jpgPanna cotta med passionsfrugt og kokos og tærte med passionsfrugt og mælkechokolade – min yngste lillesøster ved, hvad jeg kan li’ 😉

 photo baby-shower_4.jpgDe mest cute mini-cupcakes, der selvfølgelig var pyntet som pandaer 😉

 photo baby-shower_5.jpgScones med hjemmelavet clotted cream, jeg og mine søstre er lidt besatte af clotted cream 😉 I den salte afdeling var der butterdejssnegle med ost og spinat, desværre nåede jeg ikke at få de hjemmelavede hot wings med (hot wings har været en af mine helt store graviditetscravings!)

 photo baby-shower_6.jpgSå mange fine gaver <3

 photo baby-shower_7.jpgMine gæster skulle gætte, hvor stor jeg var blevet om mavsen – det var ret sjovt 😉 Og så fik jeg de sødeste kort med til alle de fine gaver <3

Lørdag havde mine søstre – og især min dygtige yngste lillesøster – arrangeret et fuldstændigt overdådigt baby shower for mig (og bebs). Det var ikke et surprise party, som sådan et jo er i klassisk forstand, men da der var en del logistik, der skulle gå op, så vidste jeg i forvejen, hvilken dato det faldt på 😉

Men jeg endte nu med at blive ret så overrasket! Over den gennemtænkte menu, den fine pynt, gæster, der kom lang vejs fra, og som jeg ikke havde set i alt for lang tid, de betænksomme gaver og meget personlige kort.

Det var simpelthen så hyggelig en eftermiddag, og det var skønt at se mine søstre (min mor kunne desværre ikke være der, da hun skulle arbejde), mine uni-veninder, min svigermor og svigerinde og gamle kolleger være samlet om det samme bord og hygge sig med mad og gode samtaler.

Lillemanden er virkelig heldig, at han har tre seje mostre, der kan stable sådan et arrangement på benene – jeg har allerede store forventninger til hans første fødselsdag 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: The Supremes - Baby Love