Dagens outfit: Hvalen i velour

Taknemmelig

 photo thanksgiving.jpgHer til aften har jeg spist min mave ekstra stor – ja, min gravide mave er nærmest blevet suppleret med en food baby 😉 Vi har nemlig fejret Thanksgiving her på matriklen. Ikke noget vi normalt gør, men jeg fik lokket mine to kokkerende søstre til Amager, og når jeg efterhånden ikke kan overskue andet end at sidde på min yogabold eller ligge i sengen, så er det altså guld værd, når nogen gider at lave så lækker mad til én OG endda tage opvasken bagefter 😉

Der var kalkun (vi lavede bare lår, ikke en hel fugl), stuffing, green beans, cranberry sauce, sweet potato med skumfiduser (virkelig en mærkværdig ret!), turkey gravy og stegte kartoffelbåde (hr. kæreste kan ikke lide kartoffelmos, så der skulle også være noget til ham). Det var SÅ lækkert!

Jeg har i sandhed også meget at være taknemmelig for, så hvorfor ikke fejre det med masser af lækker mad?

P.S. I kan følge mig på Snapchat under navnet modemedmere

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Hvalen i velour