Mere ventestrik...

Feed the dragon

 photo choc-chips.jpgSå blev november til december, og stadig ingen baby til mig… Lige i dag må han dog gerne blive inde i maven, da mine to søstre har fødselsdag, og da de deler fødselsdag i forvejen, så behøver de nok heller ikke at dele fødselsdag med deres nevø 😉

I mens jeg er ganske ulidelig, ugidelig og utålmodig, så prøver hr. kæreste at muntre mig op på alskens måder. Blandt andet ved at komme hjem med alle mine yndlingssnacks <3 I dag skal jeg til jordemoder – kryds fingre for, at hun kan sætte skub i et eller andet 😉

6 kommentarer

 • ME

  Hvornår havde du termin? Jeg har termin om tre uger (jep, lige op til jul) og er allerede liiiidt utålmodig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg havde termin den 26/11 – så er gået fem dage over. Hvis jeg var dig, ville jeg mentalt indstille mig på at gå over tid 😉 Vil ikke ønske at gå over tid for min værste fjende!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Her er jeg pt 4 dage over termin. Puha ventetiden er hård.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg føler SÅ meget med dig! Krydser fingre for, at begge vores babyer snart gider at komme ud 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ME

   Det er måske det gode ved at have termin 23. december – at det, rent praktisk, ikke gør noget, hvis man går lidt over tid 🙂 Jeg er dog sikker på, at utålmodigheden ikke bliver mindre af den grund…. God fødsel, når bebse beslutter sig for at komme ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tillykke med bebs – håber ikke, du skal vente alt for lang tid på ham/hende 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere ventestrik...