Feed the dragon

Min ønskeliste 2016

 photo juleoenskeliste_2016.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: 1. Armbånd og vedhæng fra Jane Kønig // 2. “Kærlighed på pinde” af Lene Holme Samsøe // 3. Kiehl’s Apothercary Preparations // 4. SoniCare eltandbørste fra Philips // 5. Træningstop fra Only Play // 6. Træningsleggings fra Only Play // 7. Cashmerebukser fra Club Collection // 8. Mælkeskummer fra Severin

Jeg tror først, at jeg for alvor kommer i julehumør, når min lille drillenisse i maven kommer ud, men derfor kan jeg vel godt kickstarte juleriet med min ønskeliste 🙂

Smykker er altid en god idé, og dette rosa armbånd med lyserødt hjertevedhæng fra Jane Kønig har jeg længe haft kig på.

Lene Holme Samsøe er en af mine yndlings strikdesignere, og derfor er hendes nye, fine bog et absolut must for mig.

Kiehl’s hudpleje fungerer altid for mig, og derfor er jeg virkelig nysgerrig efter at prøve deres nye serum, som kan customizes – jeg skal i hvert fald ind til Kiehl’s-butikken i Magasin for at se nærmere på det.

Denne eltandbørste har jeg før fablet løs om, og hvis jeg ikke får den i julegave, må jeg vist selv ud og investere 😉 Trænger virkelig til en ny eltandbørste.

Træningstøj har aldrig stået på min ønskeliste, men da jeg har meldt mig til et efterfødselshold hos APA, hvor jeg også gik til fødselsforberedelse, så tænker jeg, at dette sæt med top og leggings er en kærkommen tilføjelse til min yderst sparsomme træningstøjsgarderobe.

Cashmerebukser har også længe stået på min ønskeliste, og da de er ret pricey, ender det nok med, at det bliver en gave fra mig til mig 😉

Barsel er lig med kaffe, og derfor ønsker jeg mig denne mælkeskummer, så jeg ikke behøver at købe mig fattig i Lagkagehusets cappuccinoer 😉

Jeg var lidt i tvivl om, om jeg også skulle komme mine ønsker til bebs på listen, men han får sin separate ønskeliste, selv om han ikke engang er en måned gammel, når det er juleaften 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feed the dragon