Dyrt kys

Dagens outfit: Nu med vikle

outfit_260117_1 outfit_260117_2Kjole fra Mango // Fastvikle fra Didymos

Dagens outfit er i strømpesokker, for jeg har bare været hjemme. Det var nemlig min tur til at lægge hus til mødregruppe, og da lillemanden til sidst blev en kende overtræt (og dermed hysterisk), kom jeg ham i fastviklen, hvor han faldt i søvn med det samme (og han sover stadig i viklen, mens jeg skriver dette og griner i søvne, hvilket er den mest vidunderlige lyd!).

Det var faktisk en sød læser, der anbefalede mig at købe en fastvikle, og det er jeg SÅ glad for. Denne fra Didymos er min første, men bestemt ikke min sidste! Der er så mange fine vikler i alverdens mønstre, farver og materialer – men de er ikke helt billige… Måske mit taskebudget fremover bliver formøntet i fastvikler – man skal jo have lidt af hvert, så de matcher alle mine outfits 😉

6 kommentarer

 • Nina

  Tillykke med babyen! Ift str på viklen hvad har du så valgt? På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Verdens dejligste outfit-billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Mega sødt billede! Hvor svært er det at bruge en fastvikle? Jeg synes, det ser lidt kompliceret, men jeg venter tvillinger til juni, så jeg tror, det vil være en stor hjælp, hvis jeg kunne finde ud af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det kræver noget tålmodighed og ihærdighed, men når først man har knækket koden, så er det det hele værd <3 Jeg kan kun anbefale dig at blive medlem af gruppen "Slyngegalleriet" på Facebook. Alle viklemødrene derinde er SÅ søde og hjælpsomme! Og så kan du evt. melde dig til viklegrams, der hvor du bor, hvor du kan mødes med andre og nørde vikler. Jeg skal til mit andet viklegrams i næste uge 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyrt kys